V i n s m a g n i n g

Vinsmagning

Forkæl dig selv
med en god oplevelse

Kom til vinsmagning i Piemonte, eller lad Mille Vite komme til dig. Giv dig selv en uforglemmelig oplevelse. Michael serverer vinen og undervejs fortæller om familiens historie og alle de detaljer, der er vigtige i produktionen af Mille Vites skønne vine.

Besøg Mille Vite

O p l e v v i n g å r d e n

Forslag til et besøg på vingården

Gå en tur gennem den smukke dal, nap modne druer og smag på vinen lavet af selvsamme frugt. Du vil blive taget gennem processen med at dyrke og høste druer og nyde en smuk solnedgang på vores vingård med et glas vin i hånden.

O p l e v v i n e r i e t

Forslag til et besøg på vineriet

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der sker med druer, når de er blevet høstet? Det er der, magien sker. Vores winemaker vil lede dig gennem processen med gæring, lagring og blanding af forskellige slags vine. Du kan få chancen for at være en del af vinfremstillingsprocessen.

Vinsmagning nær dig

V i n s m a g n i n g i D a n m a r k

Forslag til en vinsmagning i Danmark

Du har mulighed for at få Mille Vite til at komme til dig. Bestil en vinsmagning evt. i Danmark, hvor Winemaker Michael Dupont bringer jer igennem familiens historie og vinproduktion. Få fornøjelsen at smage på et udvalg af velsmagende vine, til en uforglemmelig aften.

V i n s m a g n i n g i I t a l i e n

Forslag til en vinsmagning i Italien

Få en ægte Italiensk oplevelse bragt til dig og dit selskab. Vi holder jævnligt arrangementer i Piemonte, hvor Winemaker Michael Dupont kommer til jer og sørger for en aften med velsmagende vine og en god fortælling.